top of page
AF83F73C-BB89-4A9B-A09D-0306BFFB7232.jpe

"Anna äänen rentouttaa ja tuudittaa sinut sisimpäsi äärelle."

Gong-rentoutus

Tämän pyhän instrumentin harmoniset sävelet huuhtelevat koko kehon, mielen ja sielun purkaen energiatukoksia. Syvemmän tason äänet hidastavat aivoaaltoja meditatiiviseen alfa- ja theta-rytmiin aktivoiden kehon parantavia energioita. Äänivärähtely vaikuttaa kehon nesteisiin (mm. aktivoiden verenkiertoa) ja sillä on lihasjännityksiä sekä kiputiloja lieventävä vaikutus.

 

Gongin puhdistava ja rauhoittava äänivärähtely aktivoi aivojen tärkeimpiä osia (aivolisäke, mantelitumake ja hypotalamus), jotka auttavat kehon umpirauhasjärjestelmää ja hermostoa toimimaan optimaalisesti. Gongin äänivärähtelyllä on eheyttävä vaikutus kehon muistiin ja värähtelytaajuuteen, jolloin tulemme enemmän sopusointuun elämän kanssa. 

 

Äänihoidossa voit istua tai makoilla mukavasti viltteihin kääriytyneenä. Voit turvallisesti päästää irti ja antaa äänivärähtelyn syvärentouttaa kehosi ja mielesi. 

eko_kampaamo_katinka_tampere_gong_rentou
F938DE20-5260-448D-9B54-E862F6DE276A.jpe

Äänihoito perustuu värähtelyyn, kuten vesi värähtelee lasissa ääniaaltojen vaikutuksesta. Gongin ja maljojen ääni saa kehossamme olevat nesteet värähtelemään - solutasolla asti.

3D2325EF-523E-46EB-86AC-C065D105A617.jpe
Dhuni_valkoinen_crop.png

Sana "Dhun" merkitsee rytmiä tai ääntä. Dhuni on sanskritin muinaista kieltä ja tarkoittaa intialaisten uskontojen mukaan pyhää paikkaa, joka on omistettu shaktille eli jumalalliselle feminiinienergialle. Ajatus Dhuni:sta muotoutui ystäväni Tiinan kanssa, joka on kouluttautunut äänimaljahoitajaksi. Halusimme yhdistää osaamisemme ja luoda tilan, jonne on turvallista tulla omana itsenään rentoutumaan ja hellittämään arjen askareista.
 
Dhuni on syvästi rentouttava ja hoitava kokonaisuus, joka on yhdistelmä lempeästi energisoivaa kundaliinijoogaa, ohjattua meditaatiota sekä äänihoitoa. Äänihoito-osion ajan lepäät rennosti antaen soivien instrumenttien hoitaa kehoa, mieltä ja sielua. Pääset kokemaan paikan päällä maadoittavan gongin värähtelyn sekä tiibetiläisten äänimaljojen harmonisen soinnun. Nämä äänet voimme tuntea kehossamme yhtä lailla kuin kuulla korvillamme. Kun ihminen rentoutuu, lihasjännityksemme poistuvat, mielemme lukot aukeavat ja tunnemaailmamme tasapainottuu.

Arjen keskellä ei ole aina helppoa löytää aikaa ja tilaa palautumiseen. Dhunin avulla pääset virittämään kehon ja mielen takaisin hyvinvoinnin ja tasapainon taajuuksille. Tästä tilasta käsin sinun on helppo meditoida ja kuunnella sisäistä viisauttasi, myös luovuutesi saattaa lähteä liikkeelle tai alkaa virrata uudella tavalla. 

Kampaamo Katinkan tunnelmallinen ja intiimi takatila tarjoaa kokonaisvaltaisen elämysmatkan max 6 hengen ryhmille. Räätälöimme matkan sisällön aina ryhmän toiveiden mukaan. Tila tarjoaa joogamaton, viltin, tyynyn sekä teetä ja pientä purtavaa. 

Mahtavan monipuolinen rentouttava paketti, aistikokemus ja oivaltava matka. Selkeä ja rauhallinen ohjaus, jossa ensikertalainenkin pysyy mukana. Ihana tunnelmallinen ympäristö ja lämminhenkiset ohjaajat."
–Pinja

AF83F73C-BB89-4A9B-A09D-0306BFFB7232.jpe
Dhuni_valkoinen (2).png

1 h 30 min 
4 -6 hlö ryhmille 
40€ hlö

Gong-rentoutus

30 min 
yksilöhoito 35€

Ryhmähoitoihin pyydä tarjous:
info@ekokampaamokatinka.fi

bottom of page