top of page
AF83F73C-BB89-4A9B-A09D-0306BFFB7232.jpe

"Anna äänen rentouttaa ja tuudittaa sinut sisimpäsi äärelle."

Mitä on äänihoito?

Äänihoito on syvästi rentouttava ja hoitava kokonaisuus, jonka aikana pääset kokemaan ikiaikaisen gongin, kristallikulhojen ja koshikellojen harmonisen soinnun. Gongin äänivärähtelyä on käytetty syvärentoutuksen apuna ja parantavana terapiamuotona jo vuosituhansia. Äänivärähtelyn voi tuntea kehossaan yhtä lailla kuin kuulla korvillaan.

Rauhoittava äänimaisema hidastaa aivoaaltoja alpha- ja theta-taajuuksille, jolloin voi kokea hyvin rennon, keskittyneen ja meditatiivisen mielentilan. Äänivärähtely vaikuttaa myös kehon nesteisiin (esim aktivoiden verenkiertoa), jolla on lihasjännityksiä, tulehduksia sekä kiputiloja lieventävä vaikutus.

Äänihoidon aikana voit turvallisesti hellittää ja antaa äänen värähtelyn syvärentouttaa kehosi ja mielesi. Kun ihminen rentoutuu, voi kehon luonnolliset paranemismekanismit aktivoitua, mielen lukot aueta ja tunnemaailma tasapainottua. Äänihoidon avulla pääset virittämään kehon ja mielen takaisin hyvinvoinnin ja tasapainon taajuuksille. Tästä tilasta käsin sinun on helpompi rauhoittua ja kuunnella sisäistä viisauttasi, ja antaa luovuutesi virrata vapaasti.

Äänihoito sopii kaikille paitsi raskaana oleville tai pienille lapsille. 

IMG-2327 (1).JPG
F938DE20-5260-448D-9B54-E862F6DE276A.jpe

Äänihoito perustuu värähtelyyn, kuten vesi värähtelee lasissa ääniaaltojen vaikutuksesta. Gongin ja kristallikulhojen ääni saa kehomme nesteet värähtelemään, jonka vaikutus ulottuu aina solutasolle asti.

IMG-0393 (1).jpg

Elämyshetki yksityisryhmälle?


Ekokampaamo Katinkan tunnelmallinen ja intiimi hoitohuone tarjoaa kokonaisvaltaisen äänihoitoelämyksen max 6 hengen ryhmille. Isommille 8-15 hengen  ryhmille tila löytyy läheiseltä Auki joogakoululta. Molemmat tilat tarjoavat joogamaton, viltin, tyynyn sekä luomu yrttiteetä.
 
Räätälöin hoidon sisällön aina ryhmän toiveita kuullen. Äänihoitoon voi yhdistää esimerkiksi kehoa avaavan ja lämmittävän lyhyen joogaharjoituksen, jolloin hoidon vaikutukset saadaan maksimoitua. Kokonaisuuden kesto voi olla tunnista kahteen tuntiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus yhdessä. 

Ystävällisesti, Saara

AF83F73C-BB89-4A9B-A09D-0306BFFB7232.jpe


Missä?

Katinkan hoitohuone 3-6 hlö, Ilmarinkatu 41 
Auki joogakoulu 8-15 hlö, Petsamonkatu 14

Ota yhteyttä;
satnam@saarakristiina.fi

 

bottom of page