top of page
Saara-Kristiina-Gong-Rentoutus-aanihoito-jooga-4.jpg

Joogaa, shaktitanssia ja äänihoitoja

Jooga ja äänihoidot ovat kulkeneet matkassani yli kymmenisen vuotta. 2018 valmistuin kundaliinijoogaohjaajaksi(KRI) ja 2021 Yin Tonics® -yinjoogaohjaajaksi. Viimeistelen juuri opintojani shaktitanssissa(Shakti Dance®), jota kutsutaan myös tanssin joogaksi.

 

Joogan ikiaikaiset harjoitukset ovat ohjanneet minua lähemmäksi itseäni sekä kohtaamaan elämää myötätuntoisemmin kaikilla tasoilla. Ohjaan lempeän feminiinisellä otteella tieteellisen tiedon, joogafilosofian ja intuitiivisen ymmärrykseni kautta siitä, mitä olen tähän mennessä oppinut.

 

Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.  

Ystävällisesti, Saara

Elävöittävä jooga & Handpan äänimaisema (1,5h)

 

Elävöittävä jooga on intuitiivisesti ohjattu, elinvoimaa lisäävä ja tasapainottava harjoitus, jossa laskeudumme kehon ja mielen tuntemusten äärelle virtaavien asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation avulla. Tämä avaa ja energisoi lempeästi kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoituksen aikana saamme nauttia muusikko Samu Peltolan aisteja hivelevästä handpan äänimaisemasta.

Saara-Samu-handpan-jooga-Tampere.jpg

Harjoitukset eivät edellytä joogataustaa tai notkeutta, vaan liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Jos kehossasi on haastavia tai akuutteja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai olet raskaana (yli 4. kk), keskustele harjoituksen sopivuudesta lääkärisi kanssa.

Mukaan tarvitset joogamaton, viltin (koululta voi tarvittaessa lainata), mukavat ja joustavat vaatteet, villasukat ja juomapullon. Harjoituksen jälkeen on tarjolla luomu yrttiteetä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa!

Shaktitanssi & Gong-rentoutus (2,5h)

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa, joka tuo ainutlaatuisella tavalla yhteen joogan, vapaan tanssin ja energiatyöskentelyn. Virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattelevat lempeästi kohti vapaata tanssia, jossa saamme vapautua autenttisen itseilmaisun ja läsnäolon tilaan. Tämän jälkeen laskeudumme tasapainottavaan gong-rentoutukseen ja liikemeditaatioon. 

Työpajan kulku;

  • Alkupiiri 

  • Virittäytyminen alkumantralla

  • Virtaava asanaharjoitus eli shaktivenyttelyt 

  • Seisomaharjoitukset

  • Vapaa tanssi

  • Syvärentoutus gongin äänivärähtelyssä

  • Liikemeditaatio

  • Hiljainen meditaatio

  • Harjoituksen päätös loppumantralla

  • Loppupiiri

Sijainti:

Auki joogakoulu, Petsamonkatu 14 (2 krs)

Hinnat:

Elävöittävä jooga & Handpan äänimaisema 1,5h 30€ / 25€

 

Shaktitanssi & Gong-rentoutus 2,5h 40€ / 35€ 

Elävöittävä jooga & Äänihoito 1,5h 30€ / 25€

Alennettu hinta koskee työttömiä, opiskelijoita, vähävaraisia ja niitä, jotka haluavat antaa tunnista kirjallisen palautteen. Maksu kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla (Epassi, Smartum ja Edenred). Hinnat sis. 10% alv.​

Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-r
Saara-Kristiina-Gong-Rentoutus-aanihoito-jooga-luonto5.jpg

Elävöittävä jooga & Handpan äänimaisema 10.9, 8.10, 19.11

Shaktitanssi & Gong-rentoutus 24.9, 22.10


Elävöittävä jooga & Äänihoito 5.11

Ilmoittautuminen; 
varaaheti.fi/aukijoogakoulu

Jos herää kysyttävää, ole yhteydessä; info@ekokampaamokatinka.fi

bottom of page