top of page

Joogaa ja Äänihoitoa kaikille!

Jooga on kulkenut matkassani lähes 10 vuotta, ja 2018 valmistuin kundaliinijoogaohjaajaksi (KRI). Joogan ikiaikaiset harjoitukset ovat ohjanneet minua lähemmäksi itseäni sekä kohtaamaan elämää myötätuntoisemmin kaikilla tasoilla. Ohjaan lempeän feminiinisellä otteella tieteellisen tiedon, joogafilosofian ja intuitiivisen ymmärrykseni kautta siitä, mitä olen tähän mennessä oppinut.

Mielenkiintoni yin-joogan rauhoittumiseen ja elpymiseen tähtäävästä harjoituksesta johdatti minut hoidollisen Yin Tonics® -yin-jooga kokonaisuuden pariin. Kävin Yin Tonics® -ohjaajakoulutuksen Villa Mandalassa elokuussa 2021. 

Elävöittävä jooga & Äänihoito (2h) on intuitiivisesti ohjattu, elinvoimaa vahvistava ja tasapainottava harjoitus.

 

Elävöittävä jooga & Äänihoito tarjoaa mahdollisuuden laskeutua oman itsesi äärelle tarkastelemaan kehon ja mielen tuntemuksia fyysisten asanoiden, hengitysharjoitusten, meditaation ja äänirentoutumisen kautta. Harjoitus ei edellytä joogataustaa tai notkeutta, vaan kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

 

Tunneilla käytetään myös mantrojen hoitavaa äänivärähtelyä, joka ulottuu akupisteiden kautta koko kehon umpirauhasjärjestelmään asti. Mantrojen merkitykset ovat universaaleja ja ne auttavat mieltä keskittymään. Hengitys on harjoituksen ytimessä ja siihen keskitytään läpi harjoituksen. Harjoitus vahvistaa ja tasapainottaa hermostoa sekä umpirauhasjärjestelmää selkeyttäen mieltä.

 

Äänihoidon ajan (40min) saat levätä rennosti vastaanottaen instrumenttien hoitavaa ja puhdistavaa äänivärähtelyä. Pääset kokemaan maadoittavan gongin, kristallikulhojen sekä koshi-kellojen harmonisen soinnun. Kun rentoudumme, lihasjännityksemme hellittävät, mielemme lukot aukeavat ja tunnemaailmamme tasapainottuu.

Säännöllinen harjoittelu tasaa tunne-elämää lisäten elinvoimaa, itsetuntemusta sekä läsnäoloa. 

Harjoitus ei ole suositeltava, jos kehossasi on haastavia tai akuutteja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai olet raskaana (yli 4. kk). Tarvittaessa keskustele harjoituksen sopivuudesta lääkärisi kanssa.

 

Tulevat tapahtumat; 

25.3 klo 13-15

24.4 klo 12-14

Paikka; Auki joogakoulu, Petsamonkatu 14 (2 krs)

Hinta; 35€ / työttömät, opiskelijat, vähävaraiset 30€ (hinnat sis. 10% alv) Maksu paikan päällä; kortti, käteinen tai mobilepay

Mukaan tarvitset joogamaton, viltin (koululta voi tarvittaessa lainata), mukavat ja joustavat vaatteet, villasukat sekä juomapullo. 

 

Ilmoittautuminen; varaaheti.fi/aukijoogakoulu
 

Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Jooga-Tunne
Katinka_joogahuone.jpg

Yin Tonics® – Yin-joogan uusi taso

 

Yintonics -sarja on hieno itsehoitokokonaisuus restoratiivisia eli palauttavia yin-asentoja(meridiaanivenytyksiä), akupainantaa(guashaa), keskittymisharjoituksia sekä erilaisia pranayamoja(hengitysharjoituksia). 

Sarjoissa yhdistyy kiinalainen lääketiede, joogafilosofia, taolainen perinne ja hathajooga, mutta pidemmälle vietynä kuin perinteisessä yinjoogassa. Kuhunkin Yintonics -sarjaan on poimittu teeman mukaisesti hoidollisesti yhteensopivien meridiaanijoukkojen, sisäelinten, akupisteiden sekä kiinalaisten ja intialaisten tonifiointitekniikoiden kokonaisuuksia, joilla voidaan sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia.

 

Yintonics -sarjat nimensä mukaisesti tonifioivat eli vahvistavat ja tukevat keho-mielen vireystilaa. Harjoitukset vastaavat etenkin stressaantuneiden ja palautumisvajeesta kärsivien tarpeisiin rauhoittaen keho-mielen erilaisia epätasapainotiloja. Harjoituksen jälkeen saat rentoutua kristallikulhojen harmonisessa äänivärähtelyssä.

 

Ensimmäiset Yintonics -opettajat valmistuivat syyskuussa 2020. Omaan koulutukseeni kuuluivat Yin Tonics® -sarjat liittyen elinvoiman vahvistamiseen, palautumiseen ja ruuansulatukseen. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta, vain avointa mieltä tulla kokemaan harjoituksen voima ja viisaus. 

Ohjaan Yin-jooga & Äänikylpy -kokonaisuutta sovitusti pienille ryhmille Katinkan hoitohuoneella. Ota yhteyttä info@ekokampaamokatinka.fi, niin luodaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-r
YinTonics_web.jpg

Elävöittävä jooga & Äänihoito 2h
35/30€/hlö

Auki joogakoulu; 
varaaheti.fi/aukijoogakoulu

Yin Tonics® & Äänikylpy 2h
35€/hlö
(4-5 hengen ryhmä)
Katinkan hoitohuone

Jos jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä; info@ekokampaamokatinka.fi

bottom of page