top of page

Hei, olen Saara.

Tarjoan kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukevia palveluja joogan, äänirentoutusten ja ekokampaamopalvelujen muodossa.

 

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena kokonaisuutena. Hiusten hoidossa huomioin asiakkaan toiveiden lisäksi henkisen ja fyysisen olotilan. Haluan luoda läsnäolollani turvallisen ja miellyttävän ympäristön rentoutua.

 

Olen toiminut parturi-kampaaja -yrittäjänä vuodesta 2009, ja keväällä 2019 valmistuin ekokampaajaksi. Samana keväänä Katinka sai uuden, ekologisemman ilmeen, ja takahuoneeseen syntyi tila joogalle ja äänihoidoille. Kesällä 2022 siskoni Kaisa aloitti hierojan työt samoissa tiloissa.


Jooga on kulkenut matkassani kymmenisen vuotta, ja 2018 valmistuin kundaliinijoogaopettajaksi. Joogan ja äänihoitojen vaikutukset ihmisen hyvinvointiin ovat lähellä sydäntäni. 'Elävöittävä jooga ja Äänihoito' on luomani kokonaisuus joogisia harjoituksia ja hoitavaa ääntä, jota järjestän sopimuksen mukaan pienille ryhmille sekä kerran kuukaudessa Auki joogakoululla.

Opiskelen paraikaa shaktitanssia(Shakti Dance®), jota kutsutaan myös tanssin joogaksi. Inspiroidun kehollisesta ilmaisusta myös vapaan liikkeen/tanssin, kontakti-improvisaation sekä akrojoogan muodossa. Minua voisi kuvailla sanoin; helposti lähestyttävä, aito ja eloisa tyyppi.

12CB74E6-6BBE-48CA-B446-24090622C094.jpe
Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-5
Ekokampaaja-Emmi-Asikainen

Moikka, olen Emmi –koulutettu ekokampaaja ja energiahoitaja.

 

Jo parturi-kampaaja opintojen aikana 2011 tiesin siirtyväni ekologisemmalle polulle, jossa kokonaisvaltaisesti huomioidaan hiusten hyvinvointia. Heti valmistuttuani opiskelinkin ekokampaajaksi Helsingin Prakticumissa.

Olen ehtinyt työskennellä monissa eri ekokampaamoissa ja onkin ilo päästä toteuttamaan tätä myös ihanan Saaran luomassa kotoisassa Katinkassa. Minulla on myös vahva tausta taiteen parissa ja nykyään iso osa ajasta kuluu myös teatterin lavoilla eri projekteissa. Visuaalisuus ja kuvataide ovat kulkeneet aina elämässäni mukana ja koen sen auttavan myös ekokampaajan työssä suuresti hahmottamaan kokonaisuuksia ja värejä. Työssäni erityisen mielelläni teen väripaketteja, Intialaista päähierontaa, hiushoitoja ja energiahoitoja. Työssäni olen läsnäoleva ja rakastan aitoja kohtaamisia. Koen työni ekokampaajana ja energiahoitajana tukevan kokonaisvaltaista hyvää oloa.  

Moikka, olen Kaisa –koulutettu hieroja.
 
Valmistuin
hierojaksi kesällä 2022. Aiemmin työskentelin ravintola-alalla – viimeisimpänä esimiestehtävissä. 2018 suoritin joogaohjaajakoulutuksen, lähinnä oman ymmärryksen ja harjoittelun syventämiseksi.
 
Hyvinvoinnin eri osa-alueet ovat kiinnostaneet aina ravinnosta, liikunnasta stressinhallintaan ja palautumiseen asti. Vapaa-ajalla minut voi löytää kuntosalilta, metsälenkiltä, joogamatolta, tanssitunnilta tai kuntonyrkkeilysalilta. Ilo liikuntaa kohtaan on lisääntynyt viime vuosina. Se puoli minussa, joka ennen jännitti epäonnistuvansa, on saanut rohkaisua erilaisista liikuntamuodoista. Nykyään panostan liikunnan monipuolisuuteen, jolloin siihen ei myöskään pääse kyllästymään. 
 
Hierojana pyrin yhdistelemään eri hoitomuotoja ja auttamaan potilasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Jokainen kerta on samalla tutkimista. Välillä yksi hoitokerta saattaa riittää, kun taas toisinaan tulosten saavuttamiseksi tarvitaan hoitosarja. Hieronta toimii hyvin ennaltaehkäisevänä, kipua hoitavana ja hyvinvointia ylläpitävänä hoitomuotona.

  • Instagram
IMG_6045.JPG

Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page