top of page

Hei, olen Saara.

Tarjoan kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukevia palveluja joogan, äänirentoutusten ja ekokampaamopalvelujen muodossa.

 

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena kokonaisuutena. Hiusten hoidossa huomioin asiakkaan toiveiden lisäksi henkisen ja fyysisen olotilan. Haluan luoda läsnäolollani turvallisen ja miellyttävän ympäristön rentoutua.

 

Olen toiminut parturi-kampaaja -yrittäjänä vuodesta 2009, ja keväällä 2019 valmistuin ekokampaajaksi. Samana keväänä Katinka sai uuden, ekologisemman ilmeen, ja takahuoneeseen syntyi tila joogalle ja äänihoidoille. Kesällä 2022 siskoni Kaisa aloitti hierojan työt samoissa tiloissa.


Jooga on kulkenut matkassani kymmenisen vuotta, ja 2018 valmistuin kundaliinijoogaopettajaksi. Joogan ja äänihoitojen vaikutukset ihmisen hyvinvointiin ovat lähellä sydäntäni. 'Elävöittävä jooga ja Äänihoito' on luomani kokonaisuus joogisia harjoituksia ja hoitavaa ääntä, jota järjestän sopimuksen mukaan pienille ryhmille sekä kerran kuukaudessa Auki joogakoululla.

Opiskelen paraikaa shaktitanssia(Shakti Dance®), jota kutsutaan myös tanssin joogaksi. Inspiroidun kehollisesta ilmaisusta myös vapaan liikkeen/tanssin, kontakti-improvisaation sekä akrojoogan muodossa. Minua voisi kuvailla sanoin; helposti lähestyttävä, aito ja eloisa tyyppi.

12CB74E6-6BBE-48CA-B446-24090622C094.jpe
Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-5
Ekokampaaja-Emmi-Asikainen
Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-500x500px_edited.png

Moikka, olen Emmi –koulutettu ekokampaaja ja energiahoitaja.

 

Jo parturi-kampaaja opintojen aikana 2011 tiesin siirtyväni ekologisemmalle polulle, jossa kokonaisvaltaisesti huomioidaan hiusten hyvinvointia. Heti valmistuttuani opiskelinkin ekokampaajaksi Helsingin Prakticumissa.

Olen ehtinyt työskennellä monissa eri ekokampaamoissa ja onkin ilo päästä toteuttamaan tätä myös ihanan Saaran luomassa kotoisassa Katinkassa. Minulla on myös vahva tausta taiteen parissa ja nykyään iso osa ajasta kuluu myös teatterin lavoilla eri projekteissa. Visuaalisuus ja kuvataide ovat kulkeneet aina elämässäni mukana ja koen sen auttavan myös ekokampaajan työssä suuresti hahmottamaan kokonaisuuksia ja värejä. Työssäni erityisen mielelläni teen väripaketteja, Intialaista päähierontaa, hiushoitoja ja energiahoitoja. Työssäni olen läsnäoleva ja rakastan aitoja kohtaamisia. Koen työni ekokampaajana ja energiahoitajana tukevan kokonaisvaltaista hyvää oloa.  

Lämpimästi tervetuloa!

A7433222-BD66-4DD1-9CCD-9C0476E3E9F3.jpe
bottom of page