Hei, olen Saara. Haluan tarjota kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukevia palveluja joogan, äänirentoutusten ja ekokampaamopalvelujen muodossa.

 

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena kokonaisuutena. Hiusten hoidossa huomioin asiakkaan toiveiden lisäksi henkisen ja fyysisen olotilan. Haluan läsnäolollani luoda turvallisen ja miellyttävän ympäristön rentoutua. Olen toiminut parturi-kampaaja -yrittäjänä vuodesta 2009. Alkuun työskentelin vuokratuolilla, kunnes löysin oman paikkani Katinkasta tammikuussa 2014. Kalevaan on ollut helppo kotiutua paljasjalkaisena tamperelaisena. 

Kampaamon historia on pitkä, sillä se on toiminut aina 50-luvulta saakka. 1970-80-luvun vaihteessa se sai nimekseen Kampaamo Katinka, jonka olen halunnut säilyttää aina tähän päivään asti. Paikallisia asiakkaita löytyy siis jo usean sukupolven takaa. Keväällä 2019 valmistuin ekokampaajaksi ja samana keväänä kampaamo sai uuden, ekologisemman ilmeen. Olen innokas kehittämään itseäni ja palveluitani ajan mukaisesti. 


Harrastuksistani jooga on kulkenut matkassani lähes 10 vuotta, ja 2018 valmistuin kundaliinijoogaopettajaksi. Kampaamotyön ohella ohjaan kundaliinijoogaa ja gong-rentoutuksia. Joogan ja äänihoidon vaikutukset ihmisen hyvinvointiin kiehtovat minua suuresti. Viime vuosina myös akrojooga on vienyt mukanaan, jossa yhdistyy ilo, leikkisyys ja liikunta. Luonto, eläimet, tanssi ja musiikki ovat myös lähellä sydäntäni. Minua voisi kuvailla sanoin; helposti lähestyttävä, aito, hauska ja rennon boheemi tyyppi.

12CB74E6-6BBE-48CA-B446-24090622C094.jpe
Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-5
Ekokampaaja-Emmi-Asikainen
Eko-Kampaamo-Katinka-Tampere-Oksa-Logo-500x500px_edited.png

Moikka, olen Emmi –koulutettu ekokampaaja ja energiahoitaja.

 

Jo parturi-kampaaja opintojen aikana 2011 tiesin siirtyväni ekologisemmalle polulle, jossa kokonaisvaltaisesti huomioidaan hiusten hyvinvointia. Heti valmistuttuani opiskelinkin ekokampaajaksi Helsingin Prakticumissa.

Olen ehtinyt työskennellä monissa eri ekokampaamoissa ja onkin ilo päästä toteuttamaan tätä myös ihanan Saaran luomassa kotoisassa Katinkassa. Minulla on myös vahva tausta taiteen parissa ja nykyään iso osa ajasta kuluu myös teatterin lavoilla eri projekteissa. Visuaalisuus ja kuvataide ovat kulkeneet aina elämässäni mukana ja koen sen auttavan myös ekokampaajan työssä suuresti hahmottamaan kokonaisuuksia ja värejä. Työssäni erityisen mielelläni teen väripaketteja, Intialaista päähierontaa, hiushoitoja ja energiahoitoja. Työssäni olen läsnäoleva ja rakastan aitoja kohtaamisia. Koen työni ekokampaajana ja energiahoitajana tukevan kokonaisvaltaista hyvää oloa.  

Lämpimästi tervetuloa!

A7433222-BD66-4DD1-9CCD-9C0476E3E9F3.jpe