top of page
KASVIVÄRIT

Kasviväri sisältää hennan, indigon ja cassian lehtivihreää, joka hoitaa ja värjää hiuksia hellävaraisesti. Lisäksi käytetään erilaisten yrttien, marjojen ja mausteiden hoitavia vaikutuksia. Kasviväri sävyttää lähtötilanteesta riippuen vaaleasta kullasta pehmeään mustaan. Lopputulos on aina uniikki, riippuen hiuksen kunnosta, sävystä ja laadusta. Sävy on kauniin vivahteikas ja kestävä, ja tyvikasvu on vähemmän häiritsevä kuin synteettisellä värillä. PPD:lle (parafenyleenidiamiini) ja sen johdannaisille herkistyneet voivat usein käyttää kasvivärejä, mutta mahdollinen allergia otetaan huomioon aina kasviväriä suunniteltaessa. Käytän kasvivärejä, jotka ovat 100% luonnollisia ja luomusertifioituja.

Värit - hinnasto

BD01F95F-0C39-47FD-9BB3-652738769AD3.jpe
0DC233D7-5F28-48E9-A5DF-94DA149F53AE.jpe
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jonka aikana tehokkaat, mutta hellävaraiset hierontaotteet aktivoivat ja rentouttavat kehoa. Hoitomuotoa kutsutaan myös stressipesuksi, jonka aikana käsitellään yläselkä, niska- hartiaseutu, pää ja kasvot. Hoidolla pyritään kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon rentoutumiseen sekä tasapainoon. Hieronnan aikana hiuksia ja hiuspohjaa hoidetaan sopivalla luonnollisella öljyllä sekä mahdollisesti eteerisillä öljyillä. 

Voit varata hoitoon joko tunnin ajan (sis. 45 min päähieronta) tai hemmottelukokonaisuuden, johon sisältyy intialaisen päähieronnan lisäksi hiusten öljyhoito ja merilevä-, savi-, turve- tai yrttihoito sekä halutessasi leikkaus. 

Hemmottelupaketit - hinnasto

SAVIVAALENNUS eli SAVIKIRKASTUS

Savikirkastus on ekologisesti vaalentava; savea, soodaa ja vetyperoksidia sisältävä käsittely. Lähtötilanteesta riippuen käsittely vaalentaa hiusta 1-3 astetta ja lopputulos on kauniin vivahteikas ilman, että sävy taittaa keltaiseen. Tämä menetelmä ei sisällä ammoniakkia tai muita voimakkaita aineita, kuten tavallinen vaalennusaine, joten hius ei perinteisen vaalennuksen tavoin rasitu eikä luonto kuormitu. Savikirkastuksella voidaan tehdä hellävaraisesti raitoja tai koko hiuksen vaalennuksia.

Olen kouluttautunut kotimaisen MAA Earth made - savivaalennuksen käyttäjäksi. 

Savivaalennus - hinnasto

Eko_Kampaamo_Katinka_Tampere_Savikirkast
5D1447F0-A5E9-4AC4-ADC9-5CF2605F195E_edi
SAVI ja YRTTIHOIDOT

Kaoliinin eli valkosaven kivennäis- ja hivenaineet hoitavat ja ravitsevat herkkää ja ärtynyttä ihoa. Puhdas luonnonsavi puhdistaa tukkoista ja rasvoittuvaa hiuspohjaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Mineraalipitoinen savihoito rauhoittaa, puhdistaa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Savi puhdistaa hiuksiiin ja hiuspohjaan kertyneet epäpuhtaudet ja kemikaalit. Näin ollen hiukset saavat paremmin ravinteita sekä tuuheutta ja ilmavuutta. 

Yrttihoidoista kamomilla parantaa, rauhoittaa ja uudistaa atooppista ja herkkää hiuspohjaan. Kamomilla antaa myös kirkkautta ja kiiltoa vaaleille hiuksille. Nokkonen tasapainottaa rasvoittuvan hiuspohjan talineritystä ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa parantaen ravintoaineiden imeytymistä. Nokkosen ravintoaineet auttavat heikkoa ja haurasta hiusta vahvistumaan. Runsaasti piitä sisältävät nokkonen ja peltokorte edistävät hiuksen kasvua sekä lisäävät hiusten kiiltoa ja runsautta. 

 

Hemmottelupaketit - hinnasto

MERILEVÄHOITO

Merilevä eli karrageeni puhdistaa tehokkaasti kemikaaleja ja metalleja sekä kosmetiikasta ja ilmasta kerääntyneitä epäpuhtauksia. Se sisältää hiuksille tärkeitä ainesosia, kuten jodia, mineraalisuoloja, kivennäisaineita, rasvahappoja ja vitamiineja.

 

Merilevä kosteuttaa ja hoitaa kemiallisten käsittelyjen rasittamaa hiusta sekä tekee hiuksista syväpuhtaat, kiiltävät ja eloisat. Se sopii hyvin käytettäväksi ennen savikirkastusta tai kasviväriä. Yhdistämällä merilevähoito hierontaan saavutetaan hyvin kokonaisvaltainen puhdistuminen.

Merilevähoito - hinnasto

Eko_Kampaamo_Katinka_Tampere_merileva_ho
289F27B3-20BA-44AB-80F2-9F8692F884E4.jpe
ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus on monimuotoinen hoito, joka aloitetaan noin 30 minuutin intialaisella päähieronnalla. Leikkaustekniikka on hyvin huolellinen. Siinä kammataan ja leikataan hiuksia niitä ohentamatta, kunnes hiukset asettuvat parhaiten muotoonsa. 

Energialeikkauksessa hiuksen oma vahvuus ja elinvoima tulee paremmin esille ja hiukset pysyvät pitkään mallissaan, jolloin hiusten leikkausväli pitenee. Erityisen hyvin energialeikkaus sopii curly girl -metodia käyttäville taipuisille hiuksille sekä pitkää tukkaa kasvattaville. Energialeikkauksessa huomioidaan asiakkaan persoonan ja tyylin lisäksi hiuslaatu sekä hiuksen oma tahto. 

Henkisellä tasolla hoitokokonaisuus tasapainottaa kehon energioita, mikä auttaa vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. Energialeikkauksesta voi saada apua etenkin ylempien energiakeskusten epätasapainoon, kuten päänsärkyyn, väsymykseen ja alavireyteen. Hiukset ovat kuin tuntosarvet, jotka ohjaavat ja keräävät informaatiota tiedostamattamme, joten on hyvä tunnistaa niiden vaikutukset kokonaisvaltaisella tavalla.

Hemmottelupaketit - hinnasto

KAMPAUKSET

Kampausaikoja on varattavissa noin puolen tunnin pikakampauksesta aina parin tunnin kampaustyöhön. Hääkampaus sisältää aina koekampauksen, jolloin rauhassa suunnitellaan ja tehdään alustava kampaus.

 

Käytän kampauksissa Less is more luonnonkosmetiikka -sarjan tuotteita.

Kampaukset - hinnasto

44079056_2131397330204263_81109888387692
bottom of page